GARANTIA      |      CUINES      |      CONTACTE      |      INICI


Si desitja posar-se en contacte amb nosaltres només ha d’omplir el següent formulari, o bé contactar al telèfon (+34) 93 812 22 57.

 

Formulari de contacte


Nom i congnoms *
Població
Telèfon *
Correu electrònic
Descripció
* Camps obligatorisTambé ens pot enviar un correu electrònic a: info@cuinesaguilar.com

 

 
SOM FABRICANTS
Fusteria Aguilar cuines no té distribuïdors ni cap intermediari. Les cuines van directes des dels nostres tallers a casa teva. Això ens permet oferir-te cuines d’alt nivell amb 15 anys de garantia i un preu adaptat a les teves posibilitats.
T'ESCOLTEM
t’entenem, estudiem el teu projecte i amb les últimes tecnologies i la nostra professionalitat et fem un disseny exclusiu per a tu, per tal que puguis gaudir durant molts anys de la cuina que estaves desitjant.
LA NOSTRA EXPERIÈNCIA
La nostra experiència i el coneixement de l’ampli mercat dels accessoris per a mobles de cuina, ens permet aplicar la solució tècnica més adequada per solucionar cada problema que planteja cada projecte individual.
FABRIQUEM CUINES
amb uns estàndards de qualitat i una atenció als petits detalls que només són possibles d’aconseguir gràcies al nostre mètode de treball artesà i forma de producció individual tot combinant-ho amb la precisió de les últimes tecnologies.
 
  FUSTERIA AGUILAR S.C.P | Polígon industrial La Quintana - C. Comerç, 23 - 25 08504 SANT JULIÀ DE VILATORTA | T. 93 812 22 57 - M. 620 55 60 56